Fisis Realty

Perumahan méwah ti Physis sanés luput tina kahirupan sadidinten. Ieu mangrupikeun pangbalikan kana kahirupan anu dihidupkeun ogé. Dimana méwah terjal minuhan kabébasan anu henteu diatur. Imah pikeun ngahubung sareng anu langkung ageung tibatan nyalira. Surga pikeun anu kandel, kréatip sareng enigmatis. Anu endless gairah sareng panasaran. Tingali portopolio kami kalayan haté kabuka sareng ngantepkeun robih salamina.

Ieu Harta sareng tujuan. Dina Tujuan kalayan hartosna. Ieu Physis Realty.

Physis tetep ngajantenkeun tempat énggal dina perumahan méwah komérsial kalayan lokasi ekslusif kanggo kamajuan luar rencana anu megah, hotél ngarah, kapal pesiar & marinas

diulas
Villa méwah modéren di El Paraiso

Villa méwah modéren di El Paraiso

  • $5,152,700
  • ranjang: 5
  • mandi: 5
  • 5780 m2
diulas
Isan Villa $ 4,790,387

Inap Villa

  • $4,790,387
  • ranjang: 5
  • mandi: 6
  • 513 m2
diulas
Villa Mewah Sierra Blanca $ 10,908,742

Villa Mewah Sierra Blanca

  • $10,908,742
  • ranjang: 6
  • mandi: 7
  • 1728 m2
diulas
La Quinta Villa $ 7,822,277

La Quinta Villa

  • $7,822,277
  • ranjang: 6
  • mandi: 6
  • 867 m2
diulas
Ngajentul 7 pangkeng Suite $ 8,483,230

Endah 7 pangkeng Suite

  • $8,483,230
  • ranjang: 7
  • mandi: 9
  • 2008 m2
diulas
Harta Karismatik Di Marbella $ 7,215,899

Harta Karismatik Di Marbella

  • $7,215,899
  • ranjang: 7
  • mandi: 6
  • 931 m2
diulas
Villa Klasik Kalayan Tampilan Laut di Sierra Blanca $ 3,274,441

Vila Klasik Kalayan Pemandangan Laut di Sierra Blanca

  • $3,274,441
  • ranjang: 5
  • mandi: 6
  • 627 m2
diulas
Villa Majestic Kalayan Winning Award di Marbella $ 12,066,924

Villa Majestic Kalayan Winning Award di Marbella

  • $12,066,924
  • ranjang: 5
  • mandi: 6
  • 1232 m2
diulas
Spektakuler San Pedro De Alcantara Villa $ 7,215,899

Spektakuler San Pedro De Alcantara Villa

  • $7,215,899
  • ranjang: 6
  • mandi: 6
  • 1322 m2
diulas
Los Flamingos Villa Kontemporer $ 4,062,733

Vila Kontemporer Los Flamingos

  • $4,062,733
  • ranjang: 5
  • mandi: 7
  • 557 m2
diulas
V-House Modern Masterpiece $ 7,155,261

V-House Modern Masterpiece

  • $7,155,261
  • ranjang: 8
  • mandi: 8
  • 1504 m2
diulas
Apartemen Marenostrum $ 4,475,070

Apartemen Marenostrum

  • $4,475,070
  • ranjang: 3
  • mandi: 3
  • 229 m2
diulas
Mansion di Cascada De Camojan $ 8,428,655

Mansion Di Cascada De Camojan

  • $8,428,655
  • ranjang: 7
  • mandi: 9
  • 1174 m2
diulas
Marbella's Iconic Art Deco Villa $ 14,413,742

Marbella's Iconic Art Deco Villa

  • $14,413,742
  • ranjang: 6
  • mandi: 6
  • 1750 m2

Concierge
Mésér. Ngajual. Investasi.

Kalayan jaringan ahli anu berkembang, influencer sareng panaratas, janten palanggan Physis muka seueur kasempetan. Wawasan anu kuat, sambungan anu éksténsif sareng pamahaman Makro anu jero pikeun sadaya pasar urang. Physis mangrupikeun Realtor Méwah anu didukung ku tradisi jasa anu kasohor. Kami ngawangun hubungan ngalangkungan tradisi pribadi di dunya & aksés kana aksés.


Penghargaan Majalah Investor Méwah (2019)

 Best

Makelar

2019

jelema nu meunang

 Kaluar-Pasar

Agénsi tina

taun

jelema nu meunang

UEA: Puseur Financial International Dubai
Pamasaran Global: Birmingham, Britania Raya
Marbella
: Av. Príncipe Alfonso de Hohenlohe, Marbella, Spanyol. 29602
Barcelona: Avinguda Diagonal, 622, 08028 Barcelona, ​​Spanyol
Realty Internasional: [email dijaga]

Copyright © 2020. Fisis Realty. Sadaya hak disimpen. | Sarat Pamakéan | kabijakan privasi

Facebook    Vkontakte      LinkedIn    Instagram    Pinterest    YouTube

Bandingkeun daptar

ngabandingkeun