Pasuri e patundshme Physis

Pasuritë e patundshme luksoze nga Physis nuk janë një ikje nga jeta e përditshme. Shtë kthimi në një jetë të jetuar mirë. Aty ku luksi i thyer takon lirinë e parregulluar. Shtëpi për tu lidhur me diçka më të madhe se vetja. Një strehë për të guximshmit, krijues dhe enigmatik. Pasionant dhe kureshtar pafund. Shikoni portofolin tonë me një zemër të hapur dhe lëreni të ndryshuar përgjithmonë.

Kjo është pronë me një qëllim. Në Destinacione me kuptim. Ky është Physis Realty.

Physis vazhdon të krijojë terren të ri në pasuri të patundshme luksoze tregtare me vende ekskluzive për zhvillime madhështore jashtë planit, duke udhëhequr hotele, jahte dhe marina

Te paraqitura
Vilë për Shitje në El Paraiso 3,381,284 $

Vilë për Shitje në El Paraiso

 • $ 3,381,284
 • Numri i krevateve: 5
 • Baths: 6
 • 316 m2
Te paraqitura
Apartament në katin e parë Benahavis 551,683 dollarë

Apartament në katin e parë të Benahavis

 • $ 551,683
 • Numri i krevateve: 4
 • Baths: 3
 • 296 m2
Te paraqitura
Rezidenca Benahavis 15,126,798 dollarë

Rezidenca Benahavis

 • $ 15,126,798
 • Numri i krevateve: 9
 • Baths: 10
 • 1965 m2
Te paraqitura
Vila luksoze e sofistikuar e Frontline Golf në Marbella 4,146,522 dollarë

Vila luksoze e sofistikuar e Frontline Golf në Marbella

 • $ 4,146,522
 • Numri i krevateve: 5
 • Baths: 5
 • 900 m2
Te paraqitura
Shtëpia Marbella 6,529,057 dollarë

Shtëpia Marbella

 • $ 6,529,057
 • Numri i krevateve: 9
 • Baths: 9
 • 1032 m2
Te paraqitura
Vila Marbella 4,380,404 dollarë

Vila Marbella

 • $ 4,380,404
 • Numri i krevateve: 5
 • Baths: 6
 • 622 m2
Te paraqitura
Apartamenti i ri Mile Mile 3,383,239 dollarë

Apartament i Ri Mile Mile

 • $ 3,383,239
 • Numri i krevateve: 3
 • Baths: 3
 • 234 m2
Te paraqitura
Guadalmina Baja Villa 2,362,331 dollarë

Vila Guadalmina Baja

 • $ 2,362,331
 • Numri i krevateve: 4
 • Baths: 4
 • 275 m2
Te paraqitura
Nueva Andalucia Villa 10,708,129 dollarë

Vila Nueva Andalucia

 • $ 10,708,129
 • Numri i krevateve: 6
 • Baths: 6
 • 946 m2
Te paraqitura
Projekti i Vilës ndërmjet Puerto Banús & Estepona 1,187,632 dollarë

Projekti i Vilës midis Porto Banës dhe Estepona

 • $ 1,187,632
 • Numri i krevateve: 4
 • 3605 Sq Ft
Te paraqitura
Vila moderne dhe luksoze - Njësia e fundit në dispozicion 1,420,384 dollarë

Vila moderne dhe luksoze - Njësia e fundit në dispozicion

 • $ 1,420,384
 • Numri i krevateve: 3
 • Baths: 4
 • 2174 Sq Ft
Te paraqitura
Vila luksoze në Mile të Ri të Artë 2,303,648 dollarë

Vila luksoze në Milen e Ri të Artë

 • $ 2,303,648
 • Numri i krevateve: 6
 • 5661 Sq Ft
Te paraqitura
Vilë e re luksoze në Casasola / Gualdamina Baja 3,819,519 dollarë

Vilë e re luksoze në Casasola / Gualdamina Baja

 • $ 3,819,519
 • Numri i krevateve: 4
 • Baths: 5
 • 6856 Sq Ft
Te paraqitura
Vila të reja moderne në një komunitet të mbyllur 1,420,384 dollarë

Vila të reja moderne në një komunitet të mbyllur

 • $ 1,420,384
 • Numri i krevateve: 3
 • 2174 Sq Ft
Te paraqitura
Shtëpi nën çati në Urbanizëm Luksoz 555,024 dollarë

Shtëpi nën çati në Urbanizëm Luksoz

 • $ 555,024
 • Numri i krevateve: 2
 • Baths: 2
 • 1151 Sq Ft

Portier
Blerja Shitja. Investimi

Me një rrjet të lulëzuar të ekspertëve, ndikuesve dhe pionierëve, të qenit klient i Physis hap dyert për shumë mundësi. Një depërtim i fuqishëm, lidhje të gjera dhe një kuptim i thelluar makro i të gjithë tregjeve tona. Physis është një sekser luksoz i mbështetur nga një traditë e njohur e shërbimit. Ne ndërtojmë marrëdhënie përmes traditave personale dhe arritshmërisë së botës së vjetër.


Çmimet e Revistave të Investimeve të Pronave Luksoze (2019)

 Më i mirë

sekser

2019

Fituese

 Jashtë Tregut

Agjencia e

Viti

Fituese

Marbella: Av Príncipe Alfonso de Hohenlohe, Marbella, Spanjë. 29602
Miami: 1584 Biscayne Blvd, Miami, Florida, 33176, Shtetet e Bashkuara
Barcelona: Avinguda Diagonal, 622, 08028 Barcelona, ​​Spanjë
Emiratet e Bashkuara Arabe: Dubai Qendra Ndërkombëtare Financiare
Pasuri të patundshme ndërkombëtare: [email mbrojtur]

Të drejtat e autorit © 2020 Pasuri e patundshme Physis. Të gjitha të drejtat e rezervuara. | Kushtet e Përdorimit | Politika e Privatësisë

Facebook    Vkontakte      LinkedIn    Instagram    Pinterest    YouTube

Krahasoni listat

krahasim