Имотот на Физи

Луксузната недвижност од Физис не е бегство од секојдневниот живот. Тоа е враќање во животот што го живееше добро. Каде што солиден луксуз исполнува нерегулирана слобода. Домови за да се поврзете со нешто поголемо од себе. Засолниште за смелиот, креативен и енигматичен. Бескрајно страствениот и curубопитен. Погледнете го нашето портфолио со отворено срце и оставете засекогаш изменето.

Ова е имот со намена. Во Дестинации со значење. Ова е Физил Имотот.

Физис продолжува да создава нови основи во комерцијалните луксузни недвижнини со ексклузивни локации за прекрасни случувања надвор од планот, водечки хотели, јахти и марини

Специјални
Вила се продава во Ел Параисо 3,381,284 долари

Вила се продава во Ел Параизо

 • $ 3,381,284
 • Кревети: 5
 • Бањи: 6
 • 316 m2
Специјални
Апартман во приземјето Бенахавис 551,683 долари

Апартман во приземјето Бенахавис

 • $ 551,683
 • Кревети: 4
 • Бањи: 3
 • 296 m2
Специјални
Замок Бенахавис 15,126,798 XNUMX XNUMX долари

Дворец Бенахавис

 • $ 15,126,798
 • Кревети: 9
 • Бањи: 10
 • 1965 m2
Специјални
Куќа Марбела 6,529,057 долари

Куќа Марбела

 • $ 6,529,057
 • Кревети: 9
 • Бањи: 9
 • 1032 m2
Специјални
Вила Марбела 4,380,404 долари

Вила Марбела

 • $ 4,380,404
 • Кревети: 5
 • Бањи: 6
 • 622 m2
Специјални
Нов апартман „Златна милја“ 3,383,239 долари

Нов стан „Златна милја“

 • $ 3,383,239
 • Кревети: 3
 • Бањи: 3
 • 234 m2
Специјални
Вила Гвадалмина Баја 2,362,331 долари

Вила Гвадалмина Баја

 • $ 2,362,331
 • Кревети: 4
 • Бањи: 4
 • 275 m2
Специјални
Вила Нуева Андалузија 10,708,129 долари

Вила Нуева Андалузија

 • $ 10,708,129
 • Кревети: 6
 • Бањи: 6
 • 946 m2
Специјални
Проект за вила помеѓу Порто Бањ и Естепона 1,187,632 долари

Проект за вила помеѓу Порто Бањ и Естепона

 • $ 1,187,632
 • Кревети: 4
 • 3605 Плоштад Ft
Специјални
Модерна и луксузна вила - Последната единица е достапна 1,420,384 американски долари

Модерна и луксузна вила - достапна последна единица

 • $ 1,420,384
 • Кревети: 3
 • Бањи: 4
 • 2174 Плоштад Ft
Специјални
Луксузни вили во новата златна милја 2,303,648 долари

Луксузни вили во новата златна милја

 • $ 2,303,648
 • Кревети: 6
 • 5661 Плоштад Ft
Специјални
Нова луксузна вила во Казасола / Гвалдамина Баја 3,819,519 американски долари

Нова луксузна вила во Казасола / Гуалдамина Баја

 • $ 3,819,519
 • Кревети: 4
 • Бањи: 5
 • 6856 Плоштад Ft
Специјални
Модерни нови вили во затворена заедница 1,420,384 долари

Модерни нови вили во затворена заедница

 • $ 1,420,384
 • Кревети: 3
 • 2174 Плоштад Ft
Специјални
Пентхаус во луксузна урбанизација 555,024 американски долари

Пентхаус во луксузна урбанизација

 • $ 555,024
 • Кревети: 2
 • Бањи: 2
 • 1151 Плоштад Ft

Консиерж
Купување Продажба. Инвестирање

Со просперитетна мрежа на експерти, влијатели и пионери, да се биде клиент на Физис отвора врати за многу можности. Моќен увид, обемни врски и длабинско макро разбирање за сите наши пазари. Физис е луксузен реактор, поткрепен со реномирана традиција на услуга. Ние градиме односи преку старите светски лични традиции и достапност.


Награди за списанија за инвеститори во луксузен имот (2019)

 најдобрите

Realtor

2019

ПОБЕДНИК

 Вон-пазар

Агенција на

Година

ПОБЕДНИК

Марбела: Ав. Принсипе Алфонсо де Хоенлохе, Марбеlaа, Шпанија. 29602 година
Мајами: 1584 Bvd Biscayne, Мајами, Флорида, 33176, САД
Барселона: Avinguda Diagonal, 622, 08028 Барселона, Шпанија
ОАЕ: Дубаи Меѓународниот финансиски центар
Меѓународен недвижен имот: [заштитена по е-пошта]

Авторски права © 2020 Имотот на Физи. Сите права се задржани. | Услови на употреба | Приватност

Споредете ги списоците

Споредба