Fisis Realty

Real Estate mewah saka Physis ora uwal saka saben dinten. Iki minangka bali menyang urip sing dienggo kanthi apik. Ing kemewahan sing kasar bisa nemokake kebebasan sing ora diatur. Omah sing bisa nyambung karo sing luwih gedhe tinimbang awake dhewe. Surga kanggo kendel, kreatif lan enigmatis. Sing tanpa wates semangat lan penasaran. Deleng portofolio kita kanthi ati sing mbukak lan bakal diganti selawase.

Iki Properti kanthi tujuan. Ing Tujuan kanthi teges. Iki minangka Fisis Realty.

Physis terus nggawe lapangan anyar ing real estate mewah komersial kanthi lokasi eksklusif kanggo pangembangan rencana luar biasa, hotel, kapal pesiar, & marinas

Bintang
Vila Mewah Modern ing El Paraiso

Vila Mewah Modern ing El Paraiso

  • $ 5,152,700
  • Ranjang: 5
  • Bath: 5
  • 5780 m2
Bintang
Oro Villa $ 4,790,387

Villa Villa

  • $ 4,790,387
  • Ranjang: 5
  • Bath: 6
  • 513 m2
Bintang
Villa Mewah Sierra Blanca $ 10,908,742

Villa Mewah Sierra Blanca

  • $ 10,908,742
  • Ranjang: 6
  • Bath: 7
  • 1728 m2
Bintang
Villa La Quinta $ 7,822,277

La Quinta Villa

  • $ 7,822,277
  • Ranjang: 6
  • Bath: 6
  • 867 m2
Bintang
Suite 7 Kamar Tidur sing nggumunake $ 8,483,230

Suite 7 Kamar Tidur sing Nggumunke

  • $ 8,483,230
  • Ranjang: 7
  • Bath: 9
  • 2008 m2
Bintang
Properti Karismatik Ing Marbella $ 7,215,899

Properti Karismatik Ing Marbella

  • $ 7,215,899
  • Ranjang: 7
  • Bath: 6
  • 931 m2
Bintang
Villa Klasik Kanthi Pemandangan Laut ing Sierra Blanca $ 3,274,441

Vila Klasik Kanthi Pemandangan Laut ing Sierra Blanca

  • $ 3,274,441
  • Ranjang: 5
  • Bath: 6
  • 627 m2
Bintang
Villa Majestic Kanthi Kebon Menang Award ing Marbella $ 12,066,924

Villa Majestic Kanthi Kebon Menang Award In Marbella

  • $ 12,066,924
  • Ranjang: 5
  • Bath: 6
  • 1232 m2
Bintang
Villa San Pedro De Alcantara Spektakuler $ 7,215,899

Villa San Pedro De Alcantara Spektakuler

  • $ 7,215,899
  • Ranjang: 6
  • Bath: 6
  • 1322 m2
Bintang
Villa Kontemporer Los Flamingos $ 4,062,733

Vila Kontemporer Los Flamingos

  • $ 4,062,733
  • Ranjang: 5
  • Bath: 7
  • 557 m2
Bintang
V-House Modern Masterpiece $ 7,155,261

Karya Modern Modern V-House

  • $ 7,155,261
  • Ranjang: 8
  • Bath: 8
  • 1504 m2
Bintang
Apartemen Marenostrum $ 4,475,070

Apartemen Marenostrum

  • $ 4,475,070
  • Ranjang: 3
  • Bath: 3
  • 229 m2
Bintang
Mansion ing Cascada De Camojan $ 8,428,655

Mansion Ing Cascada De Camojan

  • $ 8,428,655
  • Ranjang: 7
  • Bath: 9
  • 1174 m2
Bintang
Villa Iconic Art Deco Marbella $ 14,413,742

Vila Art Ikon Marbella's Art Deco

  • $ 14,413,742
  • Ranjang: 6
  • Bath: 6
  • 1750 m2

concierge
Tuku. Adol. Investasi

Kanthi jaringan ahli, influencer lan pelopor sing berkembang, dadi klien saka Physis mbukak akeh kesempatan. Wawasan sing kuat, sambungan ekstensif lan pangerten Makro sing jero babagan kabeh pasar. Physis minangka Realtor Mewah sing didhukung karo tradhisi layanan sing misuwur. Kita nggawe hubungan liwat tradhisi pribadi & aksesibilitas pribadi lawas.


Penghargaan Majalah Investor Mewah (2019)

 Best

Makelar

2019

Winner

 Off-Market

Agensi saka

taun

Winner

UEA: Pusat Keuangan Internasional Dubai
Pemasaran Global: Birmingham, Inggris
Marbella
: Av. Príncipe Alfonso de Hohenlohe, Marbella, Spanyol. 29602
Barcelona: Avinguda Diagonal, 622, 08028 Barcelona, ​​Spanyol
Realty Internasional: [email dilindhungi]

Hak Cipta © 2020. Fisis Realty. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. | Katentuan Pangginaan supados langkung | Kebijakan Privasi

Facebook    Vkontakte      LinkedIn    Instagram    Pinterest    YouTube

Bandhingake dhaptar

mbandhingaké